Waarom Gewoon-vrienden.nl?

  • Omdat je misschien al wel genoeg leuke vrienden hebt, maar net die ene vriend mist zoekt om die gezamenlijke hobby mee uit te oefenen.
  • Omdat samen gezellige dingen doen nou eenmaal veel leuker is!
  • Omdat je verhuisd bent, en je in je nieuwe woonplaats graag nieuwe contacten wilt maken.
  • Omdat je huidige vrienden en jij misschien door omstandigheden wat minder tijd voor elkaar hebben.
  • Omdat je geen zin hebt om er alleen op uit te gaan.

Kortom, voor iedereen van 18 jaar een gezellig platform om leuke nieuwe vrienden te ontmoeten!

Hoe werkt het?


Laat ons weten wie je bent, wat je interesses zijn, en wat voor leuke nieuwe contacten je graag wilt ontmoeten, en wij gaan direct aan de slag om de leukste vrienden voor je te zoeken!

Lees meer

Betrouwbaar & veilig


Jouw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk. Gewoon-vrienden.nl zal deze gegevens nooit doorgeven aan andere members van de site. Je echte naam, woonplaats en geboortedatum zullen voor andere members dus niet zichtbaar zijn.

Lees meer

Ervaringen van onze leden:

Leuke mensen ontmoet!


Ik ben dol op koken, en heb hier een paar mensen uit mijn eigen stad ontmoet, we koken en eten 1x per maand samen. Super gezellig!

Elif, 27 jaar

Toeren met de motor


  In 2017 heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. In het begin ging ik meestal alleen op pad, maar ik dacht, laat ik hier eens kijken of er nog meer motorrijders zijn. Ik heb nu met 3 mensen contact en binnenkort gaan we met zijn vieren een stuk toeren door Limburg.

Danny, 37 jaar

Samen wijntjes drinken


   Ongeveer een jaar geleden ben ik in Tilburg op kamers gaan wonen, vond het wel een uitdaging want alles was nieuw voor me. Mijn zus gaf me de tip om me hier in te schrijven en ik heb nu al een aantal leuke leeftijdsgenoten gevonden, samen gaan we regelmatig in het park picknicken en wijntjes drinken :-)

Iris, 18 jaar

Ontmoet de leukste mensen op

Gewoon-vrienden.nl

'Life is better with friends'

Gratis proberen!